Kdaj lahko reklamiramo blago?

V podjetju +Life ogovarjamo za napake, ki jih ima blago pri dobavi in ki se na blagu pojavijo v naslednjih 24 mesecih. Ne prevzemamo odgovornosti za novo nastale napake, predvsem za tiste, do katerih je prišlo zaradi nepravilne uporabe. V primeru uporabljenega blaga ne odgovarjamo za napake, ki so posledica običajne obrabe. V primeru blaga, ki ima označen rok uporabe, odgovarjamo, da bo konkretno blago v tem času primerno za uporabo.

Opozarjamo vas, da povečana občutljivost ali morebitna alergijska reakcija na dobavljeno blago ne velja za napako na blagu. Slike blaga v naši spletni trgovini so informativnega značaja in nas ne zavezujejo glede lastnosti blaga (embalaža blaga je na primer lahko drugačna zaradi sprememb embalaže proizvajalca).

Kakšne so moje pravice pri reklamaciji?

Pravico imate, da zahtevate nadomestno dobavo ali popravilo.

Če napake ne moremo odstraniti ali pa to ni primerno, imate pravico zahtevati popust na nakupno ceno. V tem primeru ostane blago pri nas, mi pa vam vrnemo del nakupne cene. Če gre za zelo očitno napako, lahko tudi odstopite od pogodbe o nakupu. V tem primeru nam blago pošljete nazaj, mi pa vam v celoti povrnemo že plačano nakupno ceno.

Kako uveljavljam reklamacijo?

Če se odločite blago reklamirati, nas kontaktirajte na info@pluslife.si. V primeru, da želite uveljaviti reklamacijo, vas prosimo, da izdelek skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo, ki si ga lahko prenesete tukaj, pošljete priporočeno na naslov: Magnezij Plus d.o.o., Stegne 23/a, 1000 Ljubljana.

O poteku reklamacije, njenem prejemu, reševanju ali zavrnitvi, vas bomo pisno obveščali prek elektronske pošte. Po želji vas lahko tudi pokličemo.

Reklamacije rešujemo takoj in reševanje vključno z odstranjevanjem napak ne bo trajalo dlje kot 30 dni. V nasprotnem primeru imate pravico do odstopa od pogodbe o nakupu.